Ferrari meeskond vastas kriitikale: oleme F1 tiim, mitte tsirkus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bulli sõitjad Daniil Kvjat ja Daniel Ricciardo tantsimas.
Red Bulli sõitjad Daniil Kvjat ja Daniel Ricciardo tantsimas. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas osalev Ferrari meeskond selgitas oma käitumist möödunud nädalavahetusel USAs sõidetud etapil, kus nad erinevalt teistest tiimidest ei tahtnud fänne lõbustada.

Viimati sõidetud USA GP-l valitsesid rasked ilmastikuolud ning taevast kallas nii ohtralt vihma, et kõikide vabatreeningute ja kvalifikatsiooni läbiviimisega oli tõsiseid probleeme. Kui aga enne kvalifikatsiooni tuligi vihma tõttu pikalt oodata sessiooni algust, siis mitmed tiimid lõbustasid raja äärde kogunenud fänne tantsimise, paadisõidu või sõudmise imiteerimisega. Sellise käitumisega ei läinud kaasa Ferrari tiim, kelle juhi Maurizio Arrivabene sõnul ei ole selline lollitamine vormel-1 meeskondadele sobilik.

«Me oleme F1 tiim, mitte tsirkus,» teatas Ferrari juht. «See on tore, kui keegi publikut lõbustab, see on väga normaalne. Aga meie andsime selle asemel ootavatele inimestele autogramme ja viisime mõned ratastoolides lapsed oma boksi. Me eelistame selliseid asju teha, mitte imiteerida televisiooni jaoks kalapüüdmist või muid sääraseid naljakaid asju See ei anna tegelikult fännidele mitte midagi,» jagas Arrivabene konkurentide aadressil kriitikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles