Rannula valusast allajäämisest: meie kaotasime, mitte nemad ei võitnud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu peatreener Heiko Rannula.
Pärnu peatreener Heiko Rannula. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Korvpalli Balti liigas kaotas Pärnu meeskond täna valusalt 83:85 Lietkabelisele ning jätkab võiduta. Pärnu peatreener Heiko Rannula tunnistas, et võit libises kahjuks käest viimastel hetkedel.

«Lõpus oli meil viigiseisult viis võimalust juhtima minna, vahe sisse teha, aga no ei suutnud... Panime korra vabavisked kahest null, panime korvi alt mööda, tegime paar lolli lahendust. Ka ise olin süüdi, et ei suutnud mängijaid piisavalt rahustada. Võimalus oli ja mitte halb. See oli meie kaotatud, mitte nende võidetud mäng,» võttis Pärnu Sadama juhendaja Heiko Rannula kokku.

Rannula lisas, et nädalajagu meeskonnas viibinud Cory Abercrombieon koju läinud. «Tema polnud see, keda me vajasime. Otsime uut meest, kindlasti on ühte meest juurde vaja. Saime täna jälle laua suurelt peksa ja korvi alt me punkte suurt ei saa,» vihjas pärnakate loots, kuhu abijõudu kõige rohkem tarvis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles