Tammeka peatreener Koser: pean oma käitumist platsi kõrval muutma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka peatreener Indrek Koser.
Tammeka peatreener Indrek Koser. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Tammeka jalgpallimeeskonna peatreener Indrek Koser andis klubi koduleheküljele pika ja põhjaliku intervjuu, kus rääkis nii enda käitumisest kohtunike suunal kui ka senisest hooajast ja eesootavast kahest olulisest mängust.

«Neid otsuseid on olnud tõesti, aga me peame leppima, et kohtunikud on inimesed ja kogu võistkond eesotsas minuga peame endale selgeks tegema, et kohtunikud ei mängi meie võistkonnas ja meil pole mõtet selle peale enda energiat raisata. Olen ka enda jaoks selgeks teinud, et mis iganes siit hooajast veel ei tuleks, pean oma käitumist platsi kõrval muutma, sest minu närvilisus ja kohtunikega liigne suhtlemine võib mängijatele vale signaali saata,» raputas Koser endalegi tuhka pähe.

Tammeka on liigatabelis 9. kohal, kuid edestab Viljandi Tulevikku vaid ühe punktiga. Praegune seis tähendaks, et kõrgliiga koha nimel tuleb tartlastel pidada üleminekumänge, viimasena lõpetav meeskond langeb aga tulevaks hooajaks esiliigasse. Koser usub, et tartlased suudavad kõrgseltskonda püsima jääda. «Kindlasti publik, toetajad ja inimesed, kes hoiavad meile pöialt – ma tahan, et nad saaksid aru ja oleksid teadlikud, et võistkond, treenerid, meditsiiniline personal – me teeme siiralt endast kõik ja oleme sel hooajal andnud endast maksimumi ja parima, et pakkuda neile positiivseid emotsioone. Midagi pole jäänud laiskuse või tahtmise taha,» sõnas ta. «Me läheme ka viimases kahes mängus maksimumi andma ja anname treeningutel endast kõik, et kindlustada koht Premium liigaks ka järgmisel aastal.»

Loe täispikka intervjuud Tammeka koduleheküljelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles