Eesti koondislane jääb veel kaheks aastaks Norra klubi juurde

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taijo Teniste (paremal)
Taijo Teniste (paremal) Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise paremkaitsja Taijo Teniste pikendas oma koduklubi Sogndaliga lepingut veel kaheks järgmiseks hooajaks.

Juba 2011. aastal FC Levadiast Norra klubiga liitunud Teniste on Sogndalis näinud paremaid ja halvemaid aegu - eelmisel hooajal langeti kõrgliigast esiliigasse, kuid sel hooajal murti end taas võimsa esitusega tippseltskonda, kirjutab Soccernet.ee.

«Mul on väga hea meel, et Taijo on meiega ka edaspidi,» vahendab klubi kodulehekülg tiimi spordidirektori Havard Flo sõnu. «Taijo on koondise mängija, kes alles mõned nädalad tagasi kaitses Wembley'l 75 000 inimese ees Inglismaa staaride rünnakuid. On selge, et meie noore meeskonna jaoks on ta äärmiselt oluline lüli.»

«Mulle meeldib Sogndalis väga ning mängin siin hästi,» tõdes ka 27-aastane eestlane ise. «Mul on meeskonna ja treeneritega hea klapp ning usun, et see on minu arenguks parim koht. Arvan, et üllatame järgmisel hooajal veel paljusid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles