Flora lõpetas Levadia vastu kurva seeria

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Jürgenson (keskel) koos kaaslastega rõõmustamas.
Markus Jürgenson (keskel) koos kaaslastega rõõmustamas. Foto: Sander Ilvest

Tänavune Eesti jalgpallimeister FC Flora teenis hooaja eelviimases voorus magusa võidu, kui võõrsil alistati 2:0 FC Levadia. Sellega lõpetas Flora ka kurva seeria, kuna viimati suudeti Levadia Eesti liigas üle mängida 2011. aastal.

Sel hooajal lõppes meeskondade esimene omavaheline kohtumine 1:0 Levadia võiduga ning järgmised kaks matši lõppesid viigiga. Hooaegadel 2012, 2013 ja 2014 Flora Levadiast jagu ei saanud, viimati teeniti Eesti liigas Levadia üle võit 2011. aasta septembris.

Tänase kohtumise kõige otsustavamad sündmused leidsid aset 43. minutil, kui Levadia väravavaht Sergei Pareiko teenis punase kaardi. Väravavahile sai saatuslikuks olukord, kus ta tegi käega endale nurgalöögiolukorras ruumi ning kohtunike hinnangul lõi Pareiko käega florakat Andre Frolovi.

Järgnevas olukorras realiseeris Flora kaitsja Markus Jürgenson penalti ning viis florakad juhtima, matši lõppseisu vormistas 63. minutil Brent Lepistu täpne kauglöök.

Teises tänases kohtumises alistas Paide Linnameeskond võõrsil 1:0 Pärnu Linnameeskonna.

Üks voor enne hooaja lõppu on Floral koos 84 punkti, Levadia on 73ga teine ja ühe matši vähem pidanud Nõmme Kalju 67ga kolmas.

Vaata tabeliseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles