Räikkönen kokkupõrkest Bottasega: arvasin, et ilmselt see juhtub

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen Mehhiko GP-l.
Kimi Räikkönen Mehhiko GP-l. Foto: Mark Thompson/AFP

Eile hilisõhtul Mehhikos peetud vormel-1 etapil sai sarnaselt oktoobri alguses peetud Venemaa GP-ga näha soomlaste Kimi Räikköneni (Ferrari) ja Valtteri Bottase (Williams) kokkupõrget.

Kui toona jäi kannatajaks Bottas, siis seekord lõppes võistlus Räikköneni jaoks. Bottas üritas kaasmaalasest 21. ringi viiendas kurvis mööduda ja kokkupõrke tagajärjel kandus Räikkönen rajalt välja.

«Asju saab alati kahest otsast vaadata, aga ausalt öeldes ei eeldanud ma teistsugust lõpplahendust. See on võidusõit, aga ma arvasin, et pärast Venemaad selline asi ilmselt juhtub,» kommenteeris Räikkönen juhtunud F1 kodulehe vahendusel.

«Kas ta tegi seda meelega? Ma ei tea, te peate ise otsustama. See ei muuda tulemust ja minu jaoks ei muutu tuleviku osas mitte midagi,» lisas ta.

Bottase sõnul otsasõidus midagi tahtlikku polnud. «See ei oleks pidanud nii lõppema. Olin viiendas kurvis seespool ja me põrkasime kokku. Mul polnud ruumi, kuhu minna. Meil oli Venemaal kontakt, aga see, et me taas kokku saime, oli õnnetu juhtus. Võitlesime positsiooni eest ja loomulikult ei hakanud ma midagi järgi andma,» rääkis Bottas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles