Eesti jalgpallikoondis loobus mängust EMile pääsenud Albaaniaga

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrssoni aeg Eesti jalgpallikoondise peatreenerina sai läbi.
Magnus Pehrssoni aeg Eesti jalgpallikoondise peatreenerina sai läbi. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste koondis peab novembris kaks maavõistlust, võõrustades 11. novembril Gruusiat ning 17. novembril Saint Kitts ja Nevise esindust. Mõlemad mängud leiavad aset A. Le Coq Arenal. Algselt sooviti pidada matš ka 14. novembril, kuid sellest plaanist otsustati loobuda

«Meil oli võimalus mängida 14. novembril võõrsil äsja EM-finaalturniirile jõudnud Albaaniaga, kuid koondis ei pidanud mõistlikuks kahe mängu vahepeal reisida ja seetõttu otsustasime pidada kaks kohtumist,» lausus jalgpalliliidu peasekretär Anne Rei pressiteate vahendusel.

«Teatavasti paljud Euroopa koondised peavad novembris ühe mängu, mõni jätab üldse mängimata, seega on kaks kohtumist hea tulemus, sest vastaste valik on piiratud,» lisas ta.

Eesti – Gruusia ning Eesti – Saint Kitts ja Nevis maavõistluste pääsmed on saadaval Piletilevis. Peatreener Magnus Pehrsson teatab Eesti koondise lõpliku koosseisu eelseisvateks mängudeks nädala teises pooles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles