Endiselt segases seisus Red Bull kinnitas uueks hooajaks sõitjad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Horner.
Christian Horner. Foto: SCANPIX

F1 sarjas osaleva Red Bulli meeskonna juht Christian Horner kinnitas, et kuigi hetkel on veel lahtine nende järgmise aasta osalemine sarjas, on selge, kes sellisel juhul tiimi autode rooli istuvad.

Kui varasemalt oli kindel, et Red Bulli roolis jätkab võimaluse korral järgmisel hooajal Daniel Ricciardo, siis Venemaa sõitja Daniil Kvjati saatus oli seni lahtine. Eile sõidetud Mehhiko GP-l sai aga 21-aastane Kvjat tiimikaaslase Ricciardo ees neljanda koha ning selle järel teatas Red Bulli juht, et ka Vene sõitja jätkab järgmisel aastal nendega.

«Mõlemal sõitjal on leping olemas,» teatas Horner. «Ricciardol on juba kõik kokku lepitud ja Daniiliga läbirääkimistes on pall meie väljakupoolel. Ta teeb head tööd, seega nii kaua, kui me siin (vormel-1 sarjas- toim.) oleme, siis on ta järgmisel aastal meie auto roolis,» lisas Horner.

Samas kinnitas Red Bulli tiimi juht, et endiselt on lahtine, kas nad leiavad endale järgmiseks hooajaks mootoritarnija või on sunnitud sarjast lahkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles