Maailmameistrid viisid karika suvel hukkunud ekskoondislase hauale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jerry Collins koondise särki kandmas
Jerry Collins koondise särki kandmas Foto: SCANPIX

Värskelt ragbi maailmameistriks kroonitud Uus-Meremaa koondis jõudis tagasi kodumaale. Viis mängijat ei raisanud palju aega ning läksid kiiresti suvel autoõnnetuses hukkunud Jerry Collinsi hauale. Mehed võtsid kaasa ka MMi võidukarika, et üheskoos triumfi tähistada.

Päev enne vanade kamraadide saabumist oleks Collins saanud 35-aastaseks. «Hea on seda sinuga jagada. Armastan sind JC,» kirjutas Dan Carter Instagramis avaldatud pildi kõrvale. Ma’a Nonu lisas omalt poolt: «Hilised õnnesovid mu vennas.»

Collins ja tema elukaaslane surid tänavu viiendal juunil toimunud liiklusõnnestuses. Ainsa autos viibinud inimesena jäi ellu paari kolme kuu vanune tütar. Perekonna auto põrkus kokku vastu tulnud bussiga ning ajakirjanduses on väidetud, et Collins suri, kuna püüdis tütart kaitsta ning viskus enne kokkupõrget talle peale.

Collins pidas Uus-Meremaa koondise eest 48 mängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles