Suurepärase partii teinud Eston Varusk viigimängust: võit oli meie käes

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eston Varusk.
Eston Varusk. Foto: Sille Annuk

Eesti meeste käsipallikoondis alustas täna 2017. aasta MMi kvalifikatsiooniturniiri Tel Avivis ja avakohtumises mängiti 28:28 viiki Portugaliga. Eesti eest tegi väravas suurepärase partii Eston Varusk, kes tõrjus 43st pealeviskest 17 (39%) ning võttis sealjuures ära kaks seitsme meetri karistusviset.

«Kohe pärast mängu lõppu ei ole hea emotsioon, võit oli lõpus meie käes,» nentis Varusk mõtlikult pärast viigimängu. «Viimane vise jääb kripeldama.»

Kui ülejäänud Eesti koondis alustas kohtumist Portugali vastu konarlikult ja vastased said mitmeid kiirrünnakuid, siis just Varusk oli see, kes Eestit mängus hoidis. Kogenud väravavaht jäi oma rolli suhtes aga tagasihoidlikuks: «Kõigil oli hea häälestus, aga minul tuli lihtsalt natuke paremini välja.»

Eesti kaitseliiniga, kes tegi koondise liidri Mait Patraili hinnangul väga head tööd, jäi Varusk samuti rahule. «Võib rahule jääda, ei olnud hullu midagi. Eksisin mina, eksisid nemad, keegi pole eksimatu,» lisas Varusk.

Homme kohtub Eesti Iisraeliga, ülehomme Gruusiaga. Edasi pääseb alagrupist vaid võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles