Käsipallikoondise peatreener: ka Portugal peab viigiga rahul olema

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Suvi.
Rein Suvi. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti koondis alustas täna käsipalli 2017. aasta MMi kvalifikatsiooni 28:28 viigimänguga Portugali vastu. Eestlaste peatreener Rein Suvi tunnistas viigimängu järel, et eks lähedal olnud võit jääb pisut kripeldama.

«Eks sellise võitlusliku viigiga peab südames rahul olema, aga võit oli ju nii lähedal,» rääkis Suvi kohe pärast mängu, mille lõpuminutil oli Eesti veel tugeva Portugali vastu 28:27 juhtimas, kuid üheksa sekundit enne kohtumise lõppu ilmus tabloole viigiseis.

«Nii ja naa,» vastas Suvi küsimusele, kas tegemist oli siis kaotatud või võidetud viigiga. «Vahepeal oli Portugal kolme väravaga juhtimas ja kes teab – võib-olla üks värav veel ja me oleksime raskes seisus olnud. Aga hea, et jalad alla saime ja siis jälle omakorda vahepeal kahega ette läksime. Kokkuvõttes ma arvan, et ka Portugal peab täna selle viigiga rahul olema,» võttis koondise peatreener mängu kokku.

Turniirisüsteemis mängitaval kvalifikatsioonil Eesti puhata ei saa: juba homme ootab ees kodusaalis mängiv Iisrael, laupäeval aga Gruusia. Kahe tulevase vastase omavahelise mängu võitis täna suurelt 27:19 Iisrael. «Ega Iisrael ja Gruusia ei ole sellised vastased, et lähme ja püüame nad kindlasti kahvaga kinni. Kõikidel meestel peab olema absoluutne keskendumine,» rääkis Suvi tulevastele mängudele ette vaadates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles