Eesti jalgpallikoondise aasta viimast mängu näitavad Kanal 12 ja Postimees.ee

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: Toomas Huik

17. novembril A. Le Coq Arenal peetavat Eesti jalgpallikoondise aasta viimast mängu näitavad otseülekandes Kanal 12 ja Postimees.ee. Tegemist on pikaaegse esiväravavahi Sergei Pareiko viimase matšiga koondises.

Mängu kommenteerivad Postimehe ajakirjanik Kristjan Jaak Kangur ning JK Tallinna Kalevi ja Eesti U-18 koondise peatreener Marko Pärnpuu, stuudiojuhina teeb comebacki legendaarne telemees, praegu Eesti Golfi Liidu presidendi ametit pidav Marko Kaljuveer ning stuudioeksperdiks on Eesti rekordinternatsionaal ja U-21 koondise peatreener Martin Reim.

Eesti vastaseks Pareiko viimases koondisemängus on eksootiline Kariibi mere riik Saint Kitts ja Nevis, kelle jalgpallikoondis asub maailma edetabelis Eestist vaid 11 kohta tagapool.

«Meie jaoks on oluline, et Eesti koondise kohtumised on huvilisteni toodud hea kvaliteediga ja tehtud võimalikult laialt kättesaadavaks. Koostöö Kanal 12 ja Postimehega tagab, et mäng jõuab nii televaatajateni kui ka interneti vahendusel üle kogu maailma,» lausus jalgpalliliidu peasekretär Anne Rei.

«Eesti jalgpallikoondise mängud koguvad palju publikult nii staadionil kui ka televiisori ees ja meil on hea meel, et saame näidata koondise aasta viimast mängu oma kanalites,» lausus Kanal 2 juht Urmas Oru. «Kohtumisele lisab olulisust värvikas persoon Sergei Pareiko, kelle jaoks on see hüvastijätt poolehoidjatega. Samuti professionaalne ja vaatajate jaoks tuttav kommentaatorite meeskond.»

Eesti – Saint Kitts ja Nevis maavõistluse otseülekanne algab Kanal 12 ja Postimees.ee eetris 17. novembril kell 18:45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles