Jürgen Rooba: täna õiget klappi ei tekkinudki

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Rooba.
Jürgen Rooba. Foto: Eesti käsipalliliit

Eesti käsipallikoondis pidi täna tunnistama 2017. aasta MMi kvalifikatsioonimängus 25:28 Iisraeli paremust. Meie meeskonna resultatiivseimaks kerkinud Jürgen Rooba oli kohtumise järel tulemuses pettunud.

«Pettunult võtaks mängu kokku,» ütles kaheksa väravat visanud Rooba. «Erinevalt eilsest meil täna omavahel õiget klappi ei tekkinudki. Meil oli plaan mängida oma mängu ja teha oma tempot, aga kahjuks tegime kiirustatud rünnakuid ja vastased said sealt vahe sisse. Korra saime küll juhtima (16:14- toim.), aga andsime selle kiirelt käest ja siis tekkis juba vahe, mis jäi püsima,» selgitas Rooba.

Eesti läks tänasele mängule Iisraeliga vastu raske 28:28 viigi pealt, mis eile tehti Portugaliga. Rooba sõnul võis kaotusmängus oma osa olla ka füüsilisel väsimusel. «Kui sa ühel päeval endast raskes mängus kõik annad, siis loomulikult annab teisel päeval keha tunda. Aga eilse mänguga võrreldes oli täna see, et kui eile olid kõik väga kõvasti meelestatud – ilmselt isegi üle meelestatud -, siis pärast alguses tekkinud kaost suutsime rahulikuks jääda,» rääkis Rooba, kelle sõnul täna päris oma tempot leida ei suudetud.

Kuigi Iisraeli oli toetamas kodupublik, siis Eesti resultatiivseimat meest nende kaasaelamine ei häirinud. «Minul isiklikult ei ole vahet, kas rahvas toetab mind või vastaseid – kaasaelamine tõmbab mind niikuinii samamoodi käima. Aga loomulikult loeb see, et kodumeeskonnal on kodusaal ja koduseinad, Iisrael on näiteks kodus kindlasti poole tugevam kui mujal mängides,» selgitas Rooba.

Homme kohtub Eesti valikturniiri viimases matšis Gruusiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles