Tartu Bigbank võitis Rakveret ja jätkab täiseduga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli ühisliiga tiitlikaitsja Tartu Bigbank võitis täna kodusaalis 3:0 (25:21, 25:18 ja 26:24) Rakveret ning jätkab täisedu ehk kolme võiduga.

Enne mängu: Avanädalal sai Tartu sisse ilusa hoo, kui kodumängudes Daugavpilsi ja Jēkabpilsiga loovutati Läti klubidele vaid üks geim. Rakvere mängis samade vastastega, ent pidi mõlemal korral väljakult 2:3 kaotusega lahkuma.

Tartu meeskonna peatreeneri Oliver Lüütsepa sõnum on selge: mängule Rakverega minnakse võidumõtetega. «Loodan, et suudame võrreldes avamängudega paremini hinnata ja lahendada lihtsaid mänguolukordi, mis lätlaste vastu mitmel korral segadust tekitasid. Proovime oma kodusaalis Rakveret survestada hea serviga ja seeläbi teenida palju punkte blokist. Urmas Tali on korduvalt mõista andnud, et kavatsevad sel hooajal meid kõvasti «kollitada», seega on oodata väga põnevat vastasseisu,» sõnas Lüütsepp Volley.ee vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles