Koondise peatreener Suvi: ei saa viigiga rahule jääda

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Suvi (keskel) koondist juhendamas
Rein Suvi (keskel) koondist juhendamas Foto: Eesti käsipalliliit

Tel Avivis lõpetas täna 2017. aasta käsipalli MMi kvalifikatsiooni turniiri Eesti koondis, kes viigistas 25:25 Gruusiaga. Eesti peatreener Rein Suvi, kes enne mängu seadis eesmärgiks võidu, nentis viigikohtumise järel, et rahuloluks põhjust pole.

«Ei saa rahul olla, kui võidu ise käest anname,» ütles Suvi mängu järel, kus Eesti andis ära 22:16 eduseisu. «Eesmärgiks oli jagada mänguaega ka neile, kes kahes esimeses polnud käinud nii palju platsil, ning anda puhkust meestele, kes varem rohkem rassinud. Võib-olla sai neid manöövreid kokku siiski liiga palju tehtud,» rääkis Suvi vahetult pärast mängu lõppu koosseisuga katsetamise kohta.

«Samas jätsime ise ka oma võimalusi kasutamata – seitsme meetri karistusviske ja kiirrünnakuid ning sealt sai Gruusia kiireid viskeid. Need on asjad, mida võime teoorias korduvalt rääkida, aga kui neid ellu ei suuda viia, siis jah...» lisas Suvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles