Lustipidu sai läbi, ees ootavad juba tõsised katsumused

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jäähokikoondis pidas Tondiraba Jäähallis toimuval olümpiamängude valikturniiril otsustava viimase kohtumise pühapäeval eksootilise Mehhiko koondise vastu. Esikohamatš võideti lõpuks kindlalt 13:3.
Eesti jäähokikoondis pidas Tondiraba Jäähallis toimuval olümpiamängude valikturniiril otsustava viimase kohtumise pühapäeval eksootilise Mehhiko koondise vastu. Esikohamatš võideti lõpuks kindlalt 13:3. Foto: Erik Prozes

Eesti jäähokikoondise kolmest mängust koosnenud lustipidu, mis ametlikult oli olümpiamängude valiksarja esimene ring, sai lõpu eile, mil rohkem kui tuhande pealtvaataja ees alistati Mehhiko 13:3. Kolme mängu kokkuvõttes – lisaks eksootilistele mehhiklastele alistati ka Iisrael ja Bulgaaria – viskas Eesti 58 väravat. 

«Tublid poisid! Saavutasime eesmärgi – viskasime palju väravaid ja saime ka meeskonnana palju häid õppetunde,» hindas Eesti koondise tugitala Robert Rooba koondise esitust. Veebruari keskel mängitakse juba järgmisel etapil ning seal on vastased palju kõvemast puust: Ungari, Poola ja Leedu. Tõsi, ka Tallinnas tavapärasest noorema koosseisuga mänginud Eesti koondist võib oodata oluline täiendus.

«Ideaalis võib meile lisanduda kahe viisiku jagu mängijaid ning see muudab koondise pilti päris palju,» märkis Rooba. «Turniir tuleb raske, kuid enne kevadist MMi on see meile väga kasulik.» Tallinna turniirilt jäid mitu eeldatavat põhimängijat kõrvale, kuna paljudes riikides ei tehtud selleks nädalaks meistrivõistlustel pausi. Veebruaris on aga kõik mängijad klubide juurest vabad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles