Magnus Pehrsson: peame näitama agressiivsust ja kirge

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson.
Magnus Pehrsson. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson lausus enne homset maavõistlust Gruusiaga peetud pressikonverentsil, et tahab hoolealustelt näha ründavat mängu

«Gruusia on osav meeskond, kes hoiab hästi palli ja armastab seda väikesel maa-alal liigutada. Peame olema agressiivsed ja kaitses head ning palli võitmise nimel kõvasti vaeva nägema. Kui lubada grusiinidel mängu dikteerida, suudavad nad Euroopas kõigi meeskondade vastu hästi mängida.»

Koondist ei saa homme aidata Ilja Antonov ja Andreas Raudsepp, kes läbivad kaitseväeteenistust. Mõlemad mehed liituvad koondisega neljapäeval. Viimases liigamängus Qabala eest reielihast vigastanud Sergei Zenjov ei saa samuti mängida ning kuna vigastatud on ka Taijo Teniste, peab Pehrsson võrreldes viimase valikmänguga Šveitsi vastu algkoosseisus tegema vähemalt kolm vahetust. «Peame näitama, et suudame pressingut teha ja rünnata. Võime nimetada seda ka agressiivsuseks või kireks. Kui seda suudame, on see meie tuleviku suhtes väga oluline,» sõnas Pehrsson. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles