Viiekordne maailmameister teeb Tallinnas uue paarilisega debüüdi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aliona Savchenko ja Robin Szolkowy.
Aliona Savchenko ja Robin Szolkowy. Foto: SCANPIX

Viimaste aastate üks edukamaid paarissõitjaid, Saksamaad esindav Aljona Savchenko teeb koos enda uue paarilise, prantslase Bruno Massot’ga järgmisel nädalal Tallinnas peetaval rahvusvahelisel uisuvõistlusel Tallinn Trophy debüüdi.

31-aastane Savchenko uisutas alates 2003. aastast koos Robin Szolkowyga Saksamaa eest, koos võideti maailmameistrivõistlustelt viis kuldmedalit, kaks hõbedat ja pronksi, olümpiamängudelt kaks pronksi ning Euroopa meistrivõistlustelt neli kuldmedalit ja kolm hõbedat. 2014. aasta märtsi lõpus teatas Savchenko, et tema uueks partneriks saab karjääri lõpetanud Szolkowy asemel prantslane Bruno Massot.

«Vastab tõele, Savchenko teeb uue partneriga esimese võistluse Tallinnas,» kinnitas Margus Hernits ERRi spordiportaalile, lisades, et kokku on Tallinn Trophyl võistlemas üle 500 uisutaja. Lisaks Savchenkole ja Massot’le saab paarissõidus võistlemas näha ka Venemaa lipu alla siirdunud Eesti uisutajat Natalja Zabijakot, kelle paariliseks on Aleksander Enbert.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles