Valus: Läti imemehel jäi võidukolmesest puudu üks kümnendik

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingise hiljaks jäänud võiduvise.
Kristaps Porzingise hiljaks jäänud võiduvise. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA jätkab suuri tegusid 20-aastane lätlane Kristaps Porzingis. Täna öösel viskas ta 10 punkti ja võttis NBA karjääri parimad 15 lauapalli, aga ei suutnud siiski New York Knicksi võõrsil Charlotte Hornetsi vastu võidule aidata.

Magusast võidust jäi Knicksil ja Porzingisel puudu ülivähe. 93:95 kaotusseisus olles jäi tabloole aega veel 0,6 sekundit ja lätlane suutis kolmese sisse visata. Kohtunikud vaatasid aga video üle ja leidsid, et Porzingisel oli mänguaja lõppedes veel pall sõrmeotste peal. Et Lance Thomase sööt tuli 221 cm pikkuse Porzingise jaoks selgelt liiga madalale, ei jõudnud ta korralikku viskeliigutust piisavalt kiirelt teha.

Sellegipoolest on Knicks uut hooaega alustanud üsna korralikult, sest üheksa kohtumisega on kirja saadud neli võitu. Möödunud hooajal jäädi idakonverentsis viimaseks ja koguti 17 võidu kõrvale koguni 65 kaotust.

Neli võitu ja neli kaotust teeninud Hornetsi resultatiivseim oli Nicolas Batum 24 punktiga, vahetult enne Porzingise üritust Hornetsi võidukorvi visanud Cody Zeller lisas 12 silma. Knicksile tõi nende liider Carmelo Anthony 29 punkti.

Põnevad lõpusekundid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles