Ragnar Klavan: kehva pallipuute korral on vastaste ründaja kohe jaol

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (vasakul)
Ragnar Klavan (vasakul) Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan õpetab Eesti Koolispordi Liidu (EKSL) interaktiivses programmis palli peatamist siseküljega. Mullu Eesti parimaks jalgpalluriks valitud keskkaitsja räägib, kuidas kehva pallipuute korral on vastaste ründaja kohe jaol.

EKSLi presidendi Lauri Luige sõnul on antud programmi eesmärk aidata koolinoorel ja ka õpetajal end paremini kehalise kasvatuse tunniks ette valmistada. «Kui teoorias asi selge, saab niigi nappi tundi senisest tulemuslikumalt kasutada. Eesti Koolispordi Liidu eesmärk on aidata kaasa koolinoorte tervislike ja sportlike eluviiside arendamisele,» sõnas Luik.

EKSL koostöös Eesti Jalgpalli Liidu ja S-Filmiga tootis kokku 7 videoklippi. Kõik videoklipid laetakse järgmiste nädalate jooksul EKSLi Youtube’i kanalile ja projekti «Jalgpall kooli!» kodulehele.

«Meil on väga hea meel, et saame noortele tutvustada jalgpalli põhielemente ja teha seda läbi nende eeskujude – videoklippides astuvad üles Ragnar Klavan, Konstantin Vassiljev, Kethy Õunpuu ja Eneli Vals,» märkis endine tippmängija, jalgpalliliidu rahvajalgpalli osakonna juhataja Teet Allas. «Meie kooliprojekt, mis vältab 2014.–2020. aastani, kannab eesmärki luua noortele spordiga tegelemise harjumus ning pakkuda neile selleks võimalused – teadmised ja oskused, mis tulevad läbi videoklippide, on üks väga oluline osa nii noortele kui ka õpetajatele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles