Šokeeriv galerii: spordimaailma kõige ohtlikum naine kukutati ootamatult troonilt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronda Rousey vs Holly Holm.
Ronda Rousey vs Holly Holm. Foto: SCANPIX

Võitlusspordi maailma tabas möödunud ööl suur üllatus, kui spordimaailma kõige ohtlikumaks naiseks tituleeritud MMA-võitleja Ronda Rousey kaotas UFC naiste kääbuskaalu tiitlimatšis Holly Holmile. 

Naiste kääbuskaalu senine tšempion Rousey oli enne tiitlimatši enesekindel ning teatas populaarses telesaates «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», et «tema (Holly Holmi- toim.) statistikasse viiakse pärast minu käest saadud kaotust sisse mitmed korrektuurid.»

Oma karjääri jooksul seni kõik 12 matši võitnud Rousey jaoks ei kulgenud aga eilne õhtu hoopiski mitte nii edukalt, kuna kickboxi maailmameister Holm lõi talle teises raundis vasaku jalaga pähe ning Rousey langes löödult matile. Holm tormas veel Rouseyle peale ja kostitas teda paari käelöögiga, kuid seejärel sekkus kohtunik Herb Dean, kes lõpetas matši ja andis võidu Holmile.

«Ma ei tea, mida öelda, proovin alles kõigest sellest aru saada. See on pöörane!» rõõmustas värske tiitli üle Holm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles