Koondis tahab Pareikole teha ilusa kingituse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko Eesti jalgpallikoondise esmaspäevases trennis.
Sergei Pareiko Eesti jalgpallikoondise esmaspäevases trennis. Foto: Eero Vabamägi

JALGPALL. Eesti jalgpallikoondis peab täna aasta viimase kohtumise, kui koduväljakul võõrustatakse eksootilist Saint Kitts ja Nevise meeskonda. Ühtlasi on see koondise pikaaegse esiväravavahi Sergei Pareiko viimane kohtumine profina.

«Ausalt öeldes ei ole tavapärasest erilisemat tunnet. Viimased kolm päeva on olnud nagu tavaline laager,» sõnas Pareiko eilsel pressikonverentsil, et tema karjääri lõpp on elu normaalne osa. «Kui Mart Poom lõpetas, siis tulin mina vahetusest sisse. Nüüd lõppeb minu karjäär. See on spordi osa, et üks läheb sisse ning teine välja.»

Lõppenud hooajal FC Levadias pallinud kogenud väravavaht tunnistas, et viimane aasta on olnud raske. «Pere tahaks, et (karjäär) lõppeks kiiremini ära. Viimane aasta oli nende jaoks veniv. Selline sportlik elu oli raske, kuid samas olin pidevalt kodus ja pere sees. Raske oli selline sportlik elu. Tavaliselt olin ju pidevalt kuskil sõidus. Praegu olin rohkem kodus koos lapse ja naisega ning käisin ainult paariks tunniks kodust väljas. Nüüd on vaja natuke puhata jalgpallist,» lisas Pareiko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles