Hallik säras eurosarjas nelja tabava kaugviskega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik korvpalli EMil.
Reinar Hallik korvpalli EMil. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondislane Reinar Hallik tegi oma koduklubi Szombathely Falco eest FIBA Europe Cup sarjas väga korraliku esituse, kuid Ungari klubi pidi eurosarjas vastu võtma järjekordse kaotuse, kui koduväljakul jäädi 81:85 alla rootslaste Södretälje Kingsile.

Hallik alustas algviisikus ning sai mänguaega 20 minutit, mille jooksul ta kogus 14 punkti (kahesed 1/2, kolmesed 4/8), 3 lauapalli, ühe korvisöödu, 4 viga ning 2 pallikaotust. Eestlasest rohkem viskasid Falco meestest vaid Kristof Bognar ja Zarko Comagic, kes kogusid vastavalt 19 ja 15 punkti. Södertälje edukaim oli 22 punktiga Toni Bizaca, vahendab ERR Sport.

Szombathely Falco (1-3) on C-alagrupis viimasel kohal, Södertälje (2-2) hoiab teist positsiooni. Teises selle grupi kohtumises alistas itaallaste Varese (2-2) võõrsil grupi liidri Oostende (3-1) 85:79.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles