Eesti hokiklubi läheb Endeni ja ärimeestega tippliigasse?

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uut hokiklubi vedav Heino Enden (keskel) koos augustis peetud heategevusmängul osalenud Soome staaride Mikael Granlundi (vasakul) ja Leo Komaroviga.
Uut hokiklubi vedav Heino Enden (keskel) koos augustis peetud heategevusmängul osalenud Soome staaride Mikael Granlundi (vasakul) ja Leo Komaroviga. Foto: Viktor Burkivski

Septembri keskel loodud Eesti jäähokiklubi Ilves soovib järgmisel aastal hakata mängima maailma tugevuselt teises hokiliigas ehk KHLis. Esmalt Vene meedias levinud infot kinnitas eile ka klubi juhatuse liige Heino Enden. Uudis on ootamatu, sest KHLiga soovitakse liituda juba järgmisest hooajast. Nii jääb õhku palju küsimusi, millele pole esialgu vastust ka asjaosalistel.

Endeni sõnul on Ilvese näol tegemist väikese entusiastide grupiga, kes soovib Eesti hokit arendada ja seda KHLi kaudu rahvusvahelisele areenile viia. «Grupis on kahtlemata ka hokitaustaga inimesi, raudteelased sellist asja tegema ei hakkaks,» ütles Enden Postimehele, ent rohkem kaasosalistelt katet kergitada ei soovinud. Korvpalli maailmameistrina on Enden alati olnud suur jäähokisõber ja ta on viimastel aastatel tegelenud peamiselt noortehokile õla alla panemisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles