Rakvere Võrkpalliklubi jõudis karikavõistlustel poolfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Karikavõistluste veerandfinaali korduskohtumises alistas Rakvere Võrkpalliklubi võõrsil esiliiga liidri TTÜ/Kiili 3:0 (25:22, 25:15, 25:15) ja pääses nelja parema sekka. Avamängu oli Rakvere meeskond võitnud 3:1.

Lääne-Virumaa meeskond oli selgelt parem rünnakul, kus nende näitaja oli 60 protsenti, vastastel oli see 39. Blokis jäädi peale 9:4. Edukaimana tõi Siim Põlluäär 18 punkti, lüües 23 tõstest punktiks 17 ja jäädes 14-ga plussi. Mihkel Sepp oli 15 punktiga TTÜ/Kiili parim, kirjutas Volley.ee.

Poolfinaalis läheb Rakvere meeskond vastamisi Bigbank Tartuga. Teise finalisti selgitavad Järvamaa Võrkpalliklubi ning Pärnu Võrkpalliklubi ja Selver Tallinna duelli võitja. Selles paaris toimub kordusmäng laupäeval kell 20:00 Audentese spordihoones. Avamatši võitis Pärnu 3:1. 

Pärast puhkepäeva ootab Rakveret aga sõit lõunanaabrite manu, kus ollakse sel nädalavahetusel ainsa Eesti klubina võistlustules Saja Liigas. Laupäeval kell 16:00 mängitakse VK Biolars/Jelgavaga ja 24 tundi hiljem Poliurs/Ozolniekiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles