Van Gaal: Leicester võib tulla Inglismaa meistriks

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal
Louis van Gaal Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal on veendunud, et Premier League’i liider Leicester võib tabeli tippu jääda hooaja lõpuni. 

Eelmisel hooajal Inglismaa kõrgliiga 14. kohaga lõpetanud Leicester on tänavust hooaega alustanud väga edukalt. Tabeliliidritena edestatakse teisel kohal olevat Manchester Unitedit ühe punktiga.

«Ma usun küll, et nad on meistritiitli võiduks võimelised,» lausus van Gaal BBC vahendusel. Manchester Unitedi peatreener lisas, et Leicesteri vastu on raske mängida, sest nende ründeäss Jamie Vardy on igale vastasele parajaks peavaluks. «Vardy oli väga ebameeldiv mängija juba eelmisel aastal,» lisas van Gaal.

«Vardy on väga hea: ta skoorib, teenib penalteid, nüüd on löönud koguni kümme väravat järjest,» arutles van Gaal. «Dennis Bergkamp oli omal ajal Ajaxile sarnane nuhtlus ja seda staatust ei ole kerge saavutada.»

Leicester City ja Manchester United kohtuvad juba homme, kui  Inglismaa kõrgliigas alustatakse 14. vooru kohtumistega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles