Poolfinaali jõudnud Kehra peatreener: edasipääs tuli kergemalt kui ootasin

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Liiva.
Kaupo Liiva. Foto: Erik Prozes

Kehra/Horizon Pulp&Paper lõi karikakaitsja konkurentsist välja Eesti meeste käsipallikarikavõistlustel sai HC Kehra/Horizon Pulp&Paper veerandfinaali korduskohtumises kodus 31:25 (15:9) jagu Viljandi HC-st ja pääses üldskooriga 59:48 nelja parema hulka. 

Kehra peatreener Indrek Lillsoo tõi võidu alusena välja hea häälestuse ja vormi. «Meie jaoks on karikas tähtis ja läksime mängule hea häälestatusega. Kuigi oli ka närvilisust, tuli edasipääs kergemalt kui oskasin oodata. Edu üheks võtmeks oli see, et oleme hetkel võrreldes Viljandiga paremas füüsilises konditsioonis,» rääkis Lillsoo.

Viljandi juhendaja Marko Koks tunnistas, et tema hoolealused seekord oma taset välja ei mänginud. «Jäime mõlemas kohtumises Kehrale alla, ega suutnud oma taset välja mängida, lisaks sellele ei toimi meil hetkel rünnak. Meil on vaim viimase aja tihedast graafikust räsitud ja pinged peal. Mullune karikavõit tõstis ka huviliste ootusi, et Viljandi justkui peabki koguaeg võitma. Meie eesmärgiks on kevadeks samm edasi astuda,» selgitas Koks.

4.-5. detsembril Viljandis toimuval finaalturniiril kohtuvad poolfinaalides Põlva Serviti - Põlva Tarbijate Ühistu ja Põlva/TunMan - Kehra/Horizon Pulp&Paper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles