Anu Ennoki ja Pfeffingeni hooaeg on kulgenud plaanipäraselt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: Kris Süld / Sakala

Eesti võrkpalluri Anu Ennok ja Pfeffingeni Sm'Aesch on Šveitsi kõrgliigas pidanud seitse mängu, millest viis on võidetud. Turniiritabelis hoitakse kümne võistkonna konkurentsis viiendat kohata. Eesti koondislane Ennok on uue koduklubi ja liigaga igati rahul. 

Ennoki sõnul on hooaja algus naiskonna jaoks kulgenud plaanipäraselt. «Millegi üle nuriseda ei ole. Koduses liigas püsime graafikus, et pärast põhiturniiri teist ringi play-offi jõuda. Euroopa tugevuselt kolmandas sarjas esimesest ringist edasipääs oli meie klubile juba suur kordaminek  - viimati mängiti siin eurosarjamänge 5 aastat tagasi,» vahendas Ennoki sõnu volley.ee.  

«Liiga on parem kui ma arvasin. 4-5 võistkonda on tasemelt sarnased ja lisaks paar nõrgemat. Omaette klass on Zürichi Volero. Pfeffingeni naiskond on suhteliselt noor ja aeg-ajalt tuleb sisse ka «nooruse vigu,» aga see ei ole probleemiks,» analüüsis eestlanna Šveitsi liiga taset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles