Tartu Rock alistas Pärnu 30 punktiga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kurbas (paremal).
Tanel Kurbas (paremal). Foto: Tairo Lutter

Tartu Ülikool/Rock võttis Alexela KML kohtumises vastu Pärnu Sadama. Juba poolajal oli tartlastel ees 18punktiline edu ning kohtumise lõpuks saadi topeltvõit kirja skooriga 93:63. Tanel Kurbas tõi võitjate parimana 21 punkti ja andis kolm korvisöötu ning võttis kolm lauapalli.

Tartu Ülikooli spordihoonesse kogunes laupäevaõhtust elamust saama pisut üle 400 inimese. Väga põnevat mängu nad paraku siiski ei näinud. Juba avaveerandiga said tartlased heasse hoogu ning esimese kümne mänguminutiga visati 32 punkti Pärnu 20 vastu. Ilma Brian Harperita mänginud TÜ/Rock päris samas tempos jätkata ei suutnud, aga poolajaks näitas tabloo juba 53:35 eduseisu ning punkte tuli nii korvi alt kui kaare tagant.

TÜ/Rock sai kaitse korralikult pidama kolmandal veerandajal ning pärnakad hoiti vaid kümne punkti peal samas kui ise skooriti 18. Viimasel veerandajal vormistasid ka nooremad mängijad mängu lõppseisuks 93:63 võidu.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul tehti kodus korralik mäng. «Sellistes mängudes on meile pärast euromänge tähtis see, kuidas suudetakse kontsentreeruda. Poisid täna suhtusid asjasse hästi ja kummi venitama ei mindud. Kohe mängu alguses saime eest ja kontrollisime kogu mängu. Põhimehed peavad leidma hea rütmi ja tunnetuse, sest euromängude teine ring on peagi ukse eest. Teisest küljest tahaks muidugi anda noortele sellistes mängudes aega, aga paraku kahte asja korraga ei saa,» sõnas Kullamäe.

TÜ/Rocki edukaimana sai 21 punkt kirja Tanel Kurbas. Evaldas Žabas oli 13 punkit ja üheksa lauapalliga lähedal kasikduublile. Karolis Petrukonis viskas oma särginumbritäie ehk 15 punkti. Gert Dorbek lisas 11 ning Janar Talts 10 punkti.

Paulius Petrilevicius kogus sadamalinna parimana 16 punkti ja seitse lauapalli. Robert Valge lisas 12 punkti.

TÜ/Rockil on nüüd Alexela KML tabelis kirjas 12 võitu ja kaks kaotust. Võiduprotsendilt jäävad ettepoole veel AVIS Rapla ja Kalev/Cramo.                       

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles