Romanjuk asub sihtima olümpianorme

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Romanjuk.
Maria Romanjuk. Foto: Eesti Ujuimisliidu Facebook

Naiste 200 m rinnuliujumises sai Maria Romanjuk Netanyas peetaval lühirajaujumise EMil kirja aja 2.31,35 ja saavutas kokkuvõttes 27. koha. Romanjuk ise EMil ujutud aegadega rahule ei jää, kuid kinnitab, et paneb põhirõhu just olümpia A-normi täitmisele. 

«Ma tahan alati kiiresti ujuda, aga siin ei olnud minu ajad kõige paremad, sellepärast olen pisut kurb. Samas on meie põhiline ettevalmistus just olümpianormide täitmiseks Londoni pikaraja EMil. Praegu on meil olnud väga tugevad treeningud. Tavaliselt võtame koormuse alla kaks nädalat enne peavõistlusi, aga nüüd proovisime üks nädal, et mitte pikaraja treeningtsüklit päris ära lõhkuda. Mul on tunne, et sellest minu jaoks päris ei piisanud ja olin siin väsinud. Võib öelda et võistlesin koormuse pealt. Aga ma väga loodan, et see tasub ära ja saan ära ujuda olümpianormid. See oleks minu unistus,» rääkis Romanjuk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles