Kas Henri Treialist tehaksegi nurgaründaja?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Treial.
Henri Treial. Foto: Aldo Luud

VÕRKPALL. Eesti, Läti ja Leedu klubide ühisliigas ehk Saja liigas alistas Tartu Bigbank eilses põnevuslahingus 3:2 Tallinna Selveri. Avageimi võitis Tartu 30:28 ja teise 25:23. Kolmanda ja neljandas geimis oli aga parem Selver, vastavalt 25:22 ja 31:29. Otsustava viienda geimi võitis Tartu 15:13, mängu viimase punkti tõi seejuures kavalalt Tartu pikakasvuline sidemängija Robert Viiber, kelle arvele jäi lõpuks kaheksa punkti.

Tartu resultatiivseimana tõi Taavi Nõmmistu 22 punkti, 20 punkti tõi Kristo Kollo ja 15 silma lisas Henri Treial. Selveri suurim punktitooja oli 37 punktiga Lincoln Williams. Tartu peatreener Oliver Lüütsepp tegi üsna tihti taktikalisi vahetusi. «Püüdsin probleemide ilmnedes kiirelt reageerida, sealt ka mitmed vahetused,» selgitas Lüütsepp.

Nagu sel hooajal varemgi, oli temporündaja Treial mängus Selveriga taas nurgaründaja rollis ja sai taas hästi hakkama. Lüütsepp usub koguni, et Treial võikski sellele positsioonile jääda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles