Georg Gross jätkab uuel hooajal uuema Focus WRC autoga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle autoga hakkab Georg Gross järgmisest aastast võistlema.
Selle autoga hakkab Georg Gross järgmisest aastast võistlema. Foto: worldrallypics.com

Georg Gross, kes viimasel kahel aastal on Eesti ja Läti rallidel kihutanud Ford Focus WRC 03 autoga, vahetab uueks hooajaks selle auto uuema vastu välja.

Uueks sõiduvahendiks saab Ford Focus WRC 08. Tegu on sama autoga, millega kihutas eelmisel nädalavahetusel Suurbritannia rallil Matthew Wilson, vahendab ruudulipp.ee.

Mõtteid sõiduvahendit vahetada mõlgutati juba varem ja valik jäi lõplikult Ford Focus WRC peale. Tegu on autoga, millega Matthew Wilson ja Scott Martin Suurbritannia rallil seitsmenda koha said.

«Jah, sõidan järgmisel hooajal juba uuema Focusega. Praegune auto hakkab moraalselt vananema, seitse aastat tagasi oli see tehnika absoluutne tipp. Nii jõudsimegi uue auto juurde, milleks on Ford Focus WRC 08,» rääkis Georg Gross ruudulipp.ee veebilehele.

Järgmisel aastal on plaanis enam-vähem sarnane programm tänavusega, tõsi, välissõite võib tulla rohkem. «Teeme kaasa Eesti sarja ja võimalikult palju Läti meistrivõistluste etappe. Loodetavasti saame seal Ivars Vasaraudzisega, kes sõidab Mitsubishi Lancer WRC’l, head lahingud maha pidada. Võivad veel lisanduda mõned välissõidud, kuid see pole hetkel kindel,» avalikustas MM-Motorsport meeskonnas sõitev Gross uue hooaja plaane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles