Mercedese juht: jutud tiimisisesest tülist on täielik jamps

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff (vasakul) ja Niki Lauda.
Toto Wolff (vasakul) ja Niki Lauda. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 võistkonna juht Toto Wolff nimetas jutte tülist Niki Laudaga täielikuks jamaks ning välistas võimaluse, et kolmekordne maailmameister võiks tiimi juhtkonnast lahkuda.

Abu Dhabi etapi ajal hakati vormeliringkodades rääkima, nagu oleks meeste vahelt must kass läbi jooksnud. Esialgu viskasid Wolff ja Lauda kõlakate üle nalja, jalutades Yas Marina ringraja boksiteel käest kinni hoides ringi. Nüüd sai Wolffil aga kõmust kõrini. «Niki kohta käivad jutud on täielik mõtttus, jama. Väga edukas ettevõttes esineb ikka erinevaid vaatenurki ja arvamusi – mitte ainult minu ja Niki vahel, vaid kogu meie tiimi juhtkond on pidanud aastate jooksul väga tuliseid sõnavahetusi,» lausus Wolff väljaandele Autosport Mercedese promoüritusel, mis toimus Kuala Lumpuris.

«Lõpuks on meil kõigil sama eesmärk – muuta tiim edukaks. Jutud läksid juba nii tobedaks, et otsustasime vastata samavõrd totaka pildiga, kus hoiame käest kinni. Olen muutnud oma arvamust vormel-1 sarja kohta. Varem olin väga kirglik ja emotsionaalne, arvates, et negatiivsed jutud ei tee alale kasu. Praeguseks olen näinud niivõrd palju vastuolulisi pealkirju, nii et äkki on see vormel-1 sarja vajalik osa. Oleme jõudnud uuele tasemele – inimesed nagu unustaksid, et neile kuulub sarjas osalus ja nad esindavad seda sarja. Fakte väänatakse nii palju, et see muutub juba sarjale kahjulikuks,» lisas Wolff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles