Korvpalliportaal: Kalev/Cramost lahkunud Killingsworth sõlmiski Iisraeli meeskonnaga lepingu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Killingsworth.
Marco Killingsworth. Foto: Kristjan Teedema

Eile BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna VTB Ühisliiga mängu kõrvalt jälginud Marco Killingsworth, kelle teed Eesti tiimiga läksid lahku, on korvpalliportaali Sportando andmetel juba jõudnud kokkuleppele Iisraeli klubi Kiryat Gat Maccabiga.

Kui tunnustatud korvpalliajakirjanik David Pick avaldas juba eile oma Twitteri kontol uudise sellest, et Killingsworth on Kalevist lahkumas, siis täna kinnitas ta seda uuesti ja teatas, et Kalevi endisel leegionäril on Iisraeli tiimi Kiryat Gat Maccabiga juba ka leping allkirjastatud.

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak kinnitas juba eile Postimehele, et Killingsworth on lahkumas. «Lõpetasime lepingu vastastikusel kokkuleppel. Mina ei pea õigeks kellegi vägisi kinni hoidmist. Tema polnud oma mänguajaga päris rahul, ent mina ei saanud talle rohkem minuteid anda,» kommenteeris Varrak. «Nii jõudsimegi kokkuleppele, et ta lahkub, eks ta sai ka rahaliselt hea pakkumise.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles