Tallinna parimad sportlased on Epp Mäe ja Mart Seim

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe
Epp Mäe Foto: Meelis Meilbaum

Mustpeade majas toimus pidulik Tallinna spordiaasta lõpetamine, kus abilinnapea Mihhail Kõlvart kuulutas välja ka Tallinna parimad lõppeva aasta sportlased ja parima võistkonna.

Parima naissportlase tiitli pälvis Epp Mäe (treener Ahto Raska) ja parima meessportlase tiitli Mart Seim (treener Alar Seim). Parimaks võistkonnaks pärjati Tallinna FC Flora  jalgpallimeeskond.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart märkis, et linn tunnustab ja autasustab juba 21. korda oma parimaid sportlasi, sportmängude võistkonda, juuniorsportlasi, olümpiaveterane ja suurürituste korraldajaid. «Tallinna ja Eesti spordile on lõppev aasta olnud igati hea ja edukas ning meie atleedid on pakkunud spordisõbrale elamusterohket kaasaelamist. Niisamuti on hea meel selle üle, et meie spordielu areneb ning spordi järelkasv saab juurde üha uut verd,» ütles Kõlvart.

Ühtlasi soovis abilinnapea kõigile sportlastele rahulikku jõuluaega oma lähedaste ringis – selleks, et uuest aastast uute jõududega taas võidelda, tõusta ja teha rekordeid. Tallinna aasta parima sportlase ja võistkonna valimistel oli võimalik internetihääletusel osaleda kõigil linlastel.

Sel aastal olid parima naissportlase tiitlile esitatud Heli Jalakas, Epp Mäe, Endla Vaher, Erika Kirpu ja Irina Embrich. Parima meessportlase tiitlile kandideerisid Marek Peeba, Oleg Anissimov, Mart Seim, Heiki Nabi ja Gerd Kanter ning sportmängude võistkondade tiitlile Tallinna FC Flora jalgpallimeeskond, TTÜ Spordiklubi võrkpallimeeskond ja 1182 Tallinna korvpallinaiskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles