Vana tüli uues kuues: Mourinho pilkas Euroopa liigasse langenud Casillast

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho (esiplaanil) ja Iker Casillas.
Jose Mourinho (esiplaanil) ja Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpallimeeskond alistas eile Meistrite liiga alagrupivooru viimases mängus Porto ning nii pääses Inglismaa meeskond edasi, Portugali meeskond asub aga mängima Euroopa liigat. Kohtumise järel sai omapärase sõnavõtuga hakkama Chelsea peatreener Jose Mourinho, kellel on vana kana kitkuda Porto väravavahi Iker Casillasega.

Mourinho ja Casillase tüli algus läheb tagasi aastasse 2013, kui esimene oli Madridi Reali juhendaja ning teine sealse meeskonna esiväravavaht. 2013. aasta alguses sai Casillas aga vigastada ning pidi tegema mängupausi, kuid kui hispaanlane oli juba tervenenud ning mänguvalmis, otsustas Mourinho ta siiski pingile jätta. Kahe mehe vahel on sellest ajast alates olnud vimm ning seda huvitavam oli tänavuse Meistrite liiga alagrupivoor, kus loositi kokku Mourinho juhendatav Chelsea ja Casillase uus koduklubi Porto.

Eile kohtusidki kaks meeskonda alagrupivooru viimases kohtumises ja mängus polnud rohkem ega vähem kui edasipääs. Matši võitis seisuga 2:0 Chelsea, kes kindlustas sellega alagrupi esikoha, Porto pidi leppima kolmanda kohaga ning hakkab mängima Euroopa liigat. Kui mängu järel küsiti Mourinholt kommentaari, millised on tema suhted Casillasega, ei jäänud sõnakas peatreener vastust võlgu.

«Mina olen teinud oma tööd ja tema on teinud oma tööd ja ta on teinud seda hästi. Nüüd on Casillasel võimalus võita ainuke trofee, mida ta veel võitnud pole - Euroopa liiga trofee,» pilkas Mourinho Casillast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles