Deportivo röövis taas Barcelonalt punkte

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona ründestaarid Luis Suarez (vasakult), Neymar ja Lionel Messi.
FC Barcelona ründestaarid Luis Suarez (vasakult), Neymar ja Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi tegi eile Hispaania kõrgliigas koduväljakul 2:2 viigi Deportivo La Corunaga. Ka möödunud hooajal lõppes Nou Campi staadionil toimunud kohtumine sama tulemusega.

Nädala keskel Meistrite liigas kergelt jalga vigastanud ja neljapäevase treeningu vahele jätnud Lionel Messi viis Barcelona avapoolaja lõpus karistuslöögist juhtima ja kui Ivan Rakitic teise poolaja keskel Messi söödu realiseeris, tundus Barcelona järjekordse võidu poole liikuvat, vahendab Soccernet.ee.

Deportivo aga nii ei arvanud ja kaheksa minuti jooksul vaigistati Nou Camp kahel korral. Kui Deportivol oli võimalus lõpus mäng enda kasuks ära otsustada, siis Barcelonalt võeti kaheldava suluseisuga ära värav 1:0 eduseisus, kuid tabloo näitas lõpuks just 2:2 viiki.

Sellega lubab Barcelona rivaale lähemale - tänavu radari all liikunud Madridi Atleticol on võimalus kerkida samadele punktidele, Madridi Realil aga ühe mängu raadiusesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles