Pankrot paistab? Mayweather jätkab meeletut kulutamist

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Praeguse seisuga profisportlase karjäärile punkti pannud poksiäss Floyd Mayweather jr naudib elu ning kulutab enda hiiglaslikku varandust. Viimati ostis ta endale Dubais 1,1 miljonit USA dollarit maksva käekella.

Mayweatherit on alati tuntud suure kulutajana ja nii on ka tema isa Floyd Mayweather seenior ennustanud, et tema poega tabab ühel päeval pankrot.

«Väga paljud miljonärid on läinud pankrotti. Kui kellelgi on nii palju raha, siis on raske olukorda kontrollida,» sõnas Mayweather seenior kevadel Sportsmailile. «Kui Floyd suudab oma raha korralikult hoida, siis on tal muretu elu. Samas on võimalik selline summa kahe aastaga ära kulutada. Raha kulub nii majade, ehete, reiside, autode, naiste jne peale. Paljud poksijad on läinud seda teed ja seejärel lähevad ka sõbrad. Selline käitumine on osa elustiilist.»

TMZ kirjutab, et praegu naudib poksiäss elu ning viimatine kahepäevane ostureis Dubaisse läks talle maksma 1,5 miljonit dollarit. Samas on Mayweather ka varasemalt ostnud endale käekella, mis maksis üle ühe miljoni USA dollari. Esmakordselt tegi ta sellise kulutuse 2014. aastal.

Vaata TMZ lehelt Mayweatheri poolt ostetud hirmkallist käekella. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles