Guardiola lubas peagi tulevikuplaanid avaldada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bayerni peatreener Pep Guardiola.
Bayerni peatreener Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi peatreeneri Pep Guardiola leping lõppeb tänavuse hooajaga. Mehe tuleviku ümber on palju segadust ja spekulatsioone, kuid järgmisel nädalal peaks lõpuks selgus saabuma.

44-aastane treener on viimase kümnendi Euroopa üks edukaimaid, olles võitnud kolm Hispaania ja kaks Saksamaa meistritiitlit. Lisaks on auhinnakapis ka kaks Meistrite liiga võidukarikat. Kokku on 2007. aastal treenerikarjääri alustanud mees võitnud 20 karikat.

Viimastel nädalatel on on Guardiolat tugevalt seostatud Manchesteri klubidega City ja United. Eriti palju liigub kõlakaid Unitedi teemal, kuna sealne peatreener Louis van Gaal on sattunud tugeva kriitikatule alla.

Pärast eilset Saksamaa karikavõistluste kaheksandikfinaali Darmstadti vastu küstiti Guardiolalt tuleviku kohta. «Täna õhtul pole mul teile midagi öelda. Järgmisel nädalal saate vastuse. Siis on lõpuks selgus majas,» kinnitas katalaan.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles