Platini keeldub FIFA uurijate ette ilmumast: mind on ette süüdi mõistetud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michel Platini.
Michel Platini. Foto: SCANPIX

FIFA asepresidendi ametist ajutiselt taandatud Michel Platini tetas oma advokaatide vahendusel, et ei kavatse reedel FIFA eetikakomitee ette ülekuulamisele ilmuda.

Prantslase advokaatide sõnul on Platini veendunud, et tema süü on juba ette ära otsustatud. Platinid süüdistatakse FIFA presidendilt Sepp Blatterilt 1,85 miljoni euro suuruse summa vastuvõtmises. Platini kinnitusel oli tegu varasemast ajast maksmata töötasuga. Nii tema kui ka Blatter eitavad, et nad oleksid midagi valesti teinud.

79-aastane Blatter on nimetanud tema vastast uurimist inkvisitsiooniks, samal ajal kui 60-aastane Platini püüdis Rahvusvahelise Spordiarbitraaži kaudu vabaneda talle määratud 90-päevalisest tegutsemiskeelust, mis ei lasknud tal kandideerida FIFA presidendiks.

Eetikakomitee otsus võb Blatteri ja Platini asjus tulla nende kohaleilmumisest hoolimata ning seda juba 21. detsembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles