Viljandi alistas kindlalt Tapa meeskonna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel peeti eile selle aasta viimane voor, kus lisaks Kehra-Serviti vastasseisule sai näha Viljandi-Tapa vastasseisu.

Kui liiga liidrite tulises lahingus alistas Kehra 26:24 (14:13) Põlva Serviti, siis Viljandi kindlustas kolmandat kohta kodus 41:22 (20:9) võiduga SK Tapa üle. Ott Varik tõi võitjatele üleplatsimehena 18 ning Mikk Varik 4 väravat. Kaotajate suurimad skooritegijad olid Martin Adamson ja Sander Sven Annula 7 tabamusega.

Viljandi peatreener Marko Koks: «Praegu on jõudude vahekord selline, pealegi tuli Tapa meile lühikese pingiga. Suure võidu puhul on raske meestele hinnangut anda, kuid meil tuli sisse lohakusvigu ning kohati oli keskendumisega probleeme. Teenisime aga palju kiirrünnakuid ja need realiseeris Ott Varik kenasti ära.»

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: «Käisime Viljandis õhukese koosseisuga. Lisaks sellele sai üks poistest vigastada ja teine veel eemaldati, mistõttu pidime kümmekond minutit tegutsema arvulises vähemuses. Meie noorel koosseisul on aasta lõpus jaks otsas, lisaks sellele aitas suurele kaotusele kaasa ka mõni muu segav faktor.»

Meistriliiga läks nüüd kolmenädalasele jõulupuhkusele. Järgmise vooruga tehakse algust 2016. aasta 6. jaanuaril.

Tabeliseis: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 22 (12-st mängust), Põlva Serviti 20 (12), Viljandi HC 16 (12), HC Viimsi/Tööriistamarket 12 (12), Aruküla SK 9 (12), Audentes SK 3 (12), SK Tapa 2 (12) punkti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles