Eesti koondislase koduklubi teenis eurosarjas ülinapilt edasipääsu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: Kris Süld / Sakala

Euroopa tugevuselt kolmandas võrkpalli eurosarjas Challenge Cupil mängiv Šveitsi naiskond Pfeffingeni Sm'Aesch pääses Anu Ennok abiga järgmisse ringi, 16 parema hulka. Kodus võitis Pfeffingen Hämeenlinna HPK 3:0, kuid kaotas eile võõrsil 1:3. Kuldses geimis jäi Šveitsi naiskond siiski 15:12 peale. 

Anu Ennok tõi kordusmängus, mis kaotati 1:3 (-16, 21, -19, -24), Šveitsi klubile parimana 13 punkti (+6), olles 56 protsendiga ka parim vastuvõtja. Avamängus tõi eestlanna 6 punkti, vahendas volley.ee.

«Tegemist oli kahe täiesti erineva mänguga. Kodus meil õnnestus nende vastuvõtt ära lõhkuda ja nemad seda meiega teha ei suutnud. Soomes panid nad serviga juurde ja sundisid meid rohkem nurkadest kõrgeid palle ründama, mis muutis mängu palju. Meie omakorda ei mänginud eile hästi ja ei saanud vastaseid serviga survestada. Õnneks kuldses geimis alustasime paremini ja suutsime edasi pääseda,» võttis Ennok toimunud vastasseisud kokku. 

Pfeffingeni järgmine vastane on Kohila ja Hapoeli vastasseisu edukam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles