Saja Liiga kuu parima mängija tiitli pälvis Rait Rikberg

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu meeskonna libero Rait Rikberg.
Tartu meeskonna libero Rait Rikberg. Foto: Eero Vabamägi

Esimene võrkpalli Saja Liiga kuu parima tiitel rändas Emajõe Ateenasse ning selle pälvis Bigank Tartu ja Eesti rahvusmeeskonna libero Rait Rikberg. 

una libero rünnakutegevuses ei osale, on tema eesmärkideks näidata head tegutsemist vastuvõtul ja kaitsemängus. Nagu võrkpallisõbrad hästi teavad, pole kompromissitu võitlejana tuntud Rikbergi jaoks kaistes võimatuid palle, mida ei oleks võimalik üles mängida. Suurepärased olid Tartu meeskonna ühe võtmemängija numbrid ka vastuvõtul, vahendas volley.ee.

Kokku pidas Bigbank Tartu novembris viis mängu, lisaks veel 31. oktoobri kohtumine Daugavpilsiga. Neist kaotati vaid 14. novembril võõrsil toimunud kohtumine RTU/Robežsardzega. Rikbergi vastuvõtt oli kõigis matšides üle 70 protsendi, kokku võttis ta kuue mängu jooksul servi vastu 132 korda. Kõige tihedama tööpäeva pakkusid talle SK Jēkabpils Lūši pallurid, kes kostitasid liberot 46 korral. Rikberg ei eksinud ühelgi vastuvõtul. Hea vastuvõtuprotsent oli tal selles kohtumises 82,6 ja suurepärane 54,3.

Lätlaste arvestuses läks kuu parima tiitel Poliurs/Ozolnieki nurgaründaja Armands Abolinsile ja leedukatel temporündaja Jonas Rakickasele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles