Kas KHLi laienemine avab Ilvesele ukse?

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jäähokikoondis pidas Tondiraba Jäähallis toimuval olümpiamängude valikturniiril otsustava viimase kohtumise pühapäeval eksootilise Mehhiko koondise vastu. Esikohamatš võideti lõpuks kindlalt 13:3.
Eesti jäähokikoondis pidas Tondiraba Jäähallis toimuval olümpiamängude valikturniiril otsustava viimase kohtumise pühapäeval eksootilise Mehhiko koondise vastu. Esikohamatš võideti lõpuks kindlalt 13:3. Foto: Erik Prozes

Jäähokiliiga KHL president Dmitri Tšernõšenko kinnitas Venemaa meediale, et liigal on plaan laieneda lääne suunas. Ta ei täpsustanud, millistesse riikidesse, kuid märkis, et õhus on mitu varianti ning kõigi nendega tegeletakse. 

Kahtlemata on see heaendeline uudis neile, kes ootavad pikisilmi uudised Tallinnas loodud Ilvese klubi liigaga liitumist. Ilvese eestvedajad on KHLi juhtkonnaga kohtunud, kuid läbirääkimiste käigust – ammugi juba mingitest otsustest – pole kumbki pool avalikkusele teada andnud.   

Ilvese üks eestvedajatest Heino Enden märkis, et nemad on teinud KHLiga liitumiseks kõik, mis võimalik ning otsuse langetamine on liiga juhtkonna kätes. «Loomulikult usun, et meil on võimalus liigasse pääseda. Vastasel korral ei oleks ma oma aega sellele raisanud,» lausus ta. «Praegu ei ole mul aga rohkem midagi ütelda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles