Manchester United peab juba Mourinhoga kulisside taga läbirääkimisi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Spordiportaali ESPN sõnul peab Manchester Unitedi jalgpallimeeskond juba Jose Mourinhoga esmaseid läbirääkimisi, et uurida, kas eelmisel nädalal Londoni Chelsea tüüri juurest vallandatud portugallasest võiks saada Unitedi järgmine treener.

Viimasest tosinast mängust vaid kolm võitnud, laupäeval koduväljakul 1:2 Norwichile kaotanud ja liigatabelis viiendaks langenud Unitedi peatreener Louis van Gaali tool kõigub tõsiselt ning Inglismaa meedia väitis nädalavahetusel, et mehele on antud töökoha päästmiseks aega vaid kahe mängu jagu. Hiljuti langes United välja ka UEFA Meistrite liigast, jäädes alagrupis kolmandaks.

ESPNi sõnul võtsid Mourinho esinadajad Unitediga ühendust juba 24 tundi pärast seda, kui portugallane neljapäeval Chelsea juhendaja ametist priiks sai. Uudisteportaali allikate sõnul on Unitedi juhendamine Mourinho unistuste töö ning ka Unitedil on «väga-väga suur kiusatus» teda palgata. Samas ei ole portugallase ametisse määramine veel sugugi lähedal.

Nagu ESPN märgib, võinuks Mourinhost saada Unitedi juhendaja juba paar aastat tagasi pärast Sir Alex Fergusoni pensionileminekut, kuid Unitedis üle 30 aasta ametis olnud Sir Bobby Charlton oli sellele kindlalt vastu. ESPNi allikate sõnul jagub Unitedi ladvikusse praegugi neid, kes ei poolda mingil juhul uue peatreenerina Mourinhot. Samas märgitakse, et nende isikute mõju on viimase paari aasta jooksul märkimisväärselt kahanenud.

Hispaania väljaanne Fichajes kuulutas juba täna, et Mourinho on sõlminud Unitediga viie aasta pikkuse lepingu, see teade pole aga saanud mingit ametlikku kinnitust. Lisaks pole tegu portaaliga, mis paistaks silma oma uudiste järjepideva paikapidavuse osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles