Tartus ja Tallinnas matkatakse pekist priiks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taevaskoja
Taevaskoja Foto: Imre Raudsepp

Triatloniklubi TriSmile korraldab täna juba viiendat korda matka nimega «Pekist Priiks» nii Tartus kui ka Tallinnas. Olenevalt marsruudist on matka pikkus olnud kuni 50 kilomeetrit. 

Jooks-matkal vahelduvad jooks ja kõnd iga viie minuti tagant. Tegemist ei võistlusega, igaüks saab valida oma temporühma ning peamine eesmärk on veeta ühiselt värskes õhus mõnusalt aega ning suhelda kaasteelistega.

«Tegelikult on ühiste matkade ajalugu veelgi pikem ning paljude jaoks oodatud sündmus. Uusi huvilisi lisandub kiiresti ning nii Tartu kui ka Tallinna matkade kokku 300 kohta täitusid üllatuslikult kiiresti juba detsembri alguses,» ütles Margus Püvi, triatloniklubi TriSmile juhatuse liige ja Tartu matka peakorraldaja.

Pekist Priiks Tartu matka osalejate marsruut on 47 kilomeetrit ning kulgeb erinevaid teid pidi Taevaskojast Tartusse. Tallinna matk algab Raasikul ja lõpeb pärast 42 kilomeetrist matka Jüri spordihoone juures.

Triatloniklubi TriSmile on asutatud 2010. aastal ning on mitme suure iga-aastase triatlonivõistluse korraldaja. Lisaks on klubi või klubiliikmete korraldusel toimumas mitmed jooksu- ja rattasündmused üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles