Baruto tögas hirmuäratavat vastast: tal pole midagi peale vanuse

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto (vasakul) ja tema vastase Jerome Le Banneri papist väljalõigatud kuju.
Baruto (vasakul) ja tema vastase Jerome Le Banneri papist väljalõigatud kuju. Foto: Rinziff.com

Endine sumomaadleja Kaido Höövelson alustab 31. detsembril Jaapanis karjääri vabavõitlejana. Sumomaailmas Baruto nime all kuulsust kogunud eestlane läheb esimeses matšis vastamisi 42-aastase prantslase Jerome Le Banneriga.

Eile andis Baruto koos teiste võitlejatega Jaapanis pressikonverentsi ja sarja koduleht Rizinff.com andis räägitust lühikese ülevaate.

Kui Barutolt küsiti muljeid Le Banneri kohta, oli eestlase vastus lühike ja tabav: «Tal pole midagi peale vanuse. Tunnen, et olen teda juba võitnud.»

Hiljem võttis eestlane 31-aastane eestlane kuraasi maha. «Mul pole enam midagi erilist treeningutel teha jäänud. Lihtsalt kujutan ette, kuidas vastasega võidelda. See on minu jaoks midagi täiesti uut ja tähtis on see, kuidas ma suudan oludega kohaneda,» lausus ta.

Võistluse mänedžer Nobuhiko Takada hinnangul on Barutol tugeva Le Banneri vastu võimalused olemas. «Barutol on hea taktika. Kõige olulisem on see, kuidas ta suudab plaani ellu viia. Usun, et tuleb tõeliselt põnev heitlus,» rääkis Takada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles