Baruto sai tulevaks matšiks positiivse tõuke

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi Viimsi Tigers Gym Barutole toetust avaldamas.
Spordiklubi Viimsi Tigers Gym Barutole toetust avaldamas. Foto: Erakogu

Spordiklubi Viimsi Tigers Gym liikmed ja sportlased lendavad tänavuseks aastavahetuseks Jaapanisse, et elada kaasa Eesti vägilase Baruto esimesele vabavõitluse matšile.

Baruto, kes on Viimsi Tigers Gym auliige, külastas novembris ka Viimsis asuvat spordiklubi ning treenis koos sealsete sportlastega püsti- ja maasvõitlust. Endise tippsumoka jõud ja kiirus olid endiselt tipptasemel ning ka sportlik vorm kadestamisväärne.

Baruto astub 31. detsembril võitlusesse miljonite televaatajate ja üle 60 000 pealtvaataja ees Saitama Super Arenal. Võistlust kantakse üle telekanalites Jaapanis, Venemaal ja USA-s SPIKE TV vahendusel. Sellise vaatajaskonna võistlusel osaleb Eestist pärit võitlussportlane esmakordselt. Antud võistlusel astuvad üles ka maailma tippvõitlejad nagu Fjodor Emeljanenko, Jerome Le Banner, Andy Souwer, Bob Sapp, Akebono, Sakuraba.

Kõik Viimsi Tigers Gym väiksed ja suured liikmed elavad energiliselt Barutole kaasa ning soovivad talle edu tema eesolevaks matšiks. Eesti vägilase julgus ja võistlustahe võistelda maailma tippudega motiveerib kõiki Eesti võitlusspordiga tegelevaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles