Höövelsoni vastane hüppas viimasel hetkel alt?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jerome Le Banner
Jerome Le Banner Foto: facebook.com

Endine sumomaadleja Kaido Höövelson teeb 31. detsembril Jaapanis debüüdi vabavõitlejana. Tema vastasena on võistluskaardile märgitud Jerome Le Banner, kuid prantslane ei ilmunud võistluseelsele pressikonverentsile.

Jaapanikeelse Yahoo teatel on võimalik, et Le Banner ei tulegi Jaapanisse ja võistlus korraldav Rizin Fighting Federation peab eestlasele leidma uue vastase. Spekuleeritakse, et homme tuleb Le Banneri kohta ka ametlik teade. Höövelson ise astus meedia ette teadmisega, et võitleb aasta viimasel päeval prantslasega. Kui temalt küsiti muljeid Le Banneri kohta, oli eestlase vastus lühike ja tabav: «Tal pole midagi peale vanuse. Tunnen, et olen teda juba võitnud.»

Hiljem võttis 31-aastane Höövelson siiski kuraasi maha. «Mul pole enam midagi erilist treeningutel teha jäänud. Lihtsalt kujutan ette, kuidas vastasega võidelda. See on minu jaoks midagi täiesti uut ja tähtis on see, kuidas ma suudan oludega kohaneda,» lausus ta.

Twitteri vahendusel levib kuulujutt, et Höövelsonil tuleb minna vastamisi hoopis 45-aastase hollandlase Peter Aertsiga. Sarnaselt Le Banneriga on ka tema tegelenud peamiselt kikkpoksiga. 141st matšist on ta võitnud 105, neist omakorda 79 nokaudiga. MMA-reeglitega on Aerts käinud matil kaks korda ja saanud ühe võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles