McLarenist lahkunud sõitja paljastas skandaalse otsuse tagamaad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Magnussen.
Kevin Magnussen. Foto: SCANPIX

Lõppenud F1 sarja hooaega McLaren-Honda varusõitjana alustanud Kevin Magnussen, kes nüüdseks on tiimi juurest lahkunud, tunnistas, et tiim tegi talle aasta alguses liiga, kui võttis ära talle varem lubatud põhisõitja koha.

Taani päritolu Magnussen osales 2014. aastal vormel-1 sarjas McLareni meeskonna põhisõitjana ning oma sõnade järgi lubati talle sama kohta ka 2015. aastal, kuid kuna vanameister Jenson Button otsustas oma karjääri jätkata, jäeti Magnussen sellest kohast skandaalselt ilma.

«Mulle öeldi, et see on minu koht. Öeldi, et ma ei pea selle pärast muretsema. Ma ei mäleta täpselt, mis hetkel see juhtus, aga kunagi hooaja lõpus,» paljastas Magnussen, et ta jäeti kohast põhjendamatult ilma.

Taanlasele anti selleks aastaks tiimi juures varusõitja koht ning ta sai kohe McLareni masina rooli istuda avaetapil, kuna Fernando Alonso sõitis testisõidul vastu seina ja polnud veel võistlusvalmis. Oktoobris teatas McLaren aga avalikult, et nad ei vaja enam Magnusseni teeneid ja nii on taanlase seotus F1 sarjaga lahtine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles